22210 22243

6972 699 533

ΑΝΟΙΓΟΜΕΝΗ ΣΗΤΑ - ΠΟΡΤΑ

ΚΩΔΙΚΟΣ (SKU): 13777

Σε Απόθεμα

Η εταιρία koronis shop αποτελεί μια από τις πλέον αξιόλογες και πρωτοπόρες επιχειρήσεις στο χώρο της εισαγωγής, εμπορίας και κατασκευής συστημάτων εντομοπροστασίας - σήτας. Βασισμένη στην εικοσαετή και πλέον εμπειρίας  σε συνδυασμό με την άρτια οργάνωση και τον δυναμισμό που τον διακρίνει μέχρι και σήμερα, είναι μια ευέλικτη μονάδα που δραστηριοποιείτε τόσο στην Ελληνική αγορά όσα και σε χώρες του εξωτερικού όπως η Κύπρος, οι Αραβικές χώρες και τα Βαλκάνια.

Η εταιρία  koronis shop  ανταποκρίνεται άμεσα στις απαιτήσεις των πελατών της και προτείνει άμεσες, αποτελεσματικές και οικονομικές λύσεις στα συστήματα σήτας.

Η  εταιρία  koronis shop  έχοντας σαν αρχή την ικανοποίηση των πελατών της διαθέτει περισσότερα από 40 συστήματα σήτας που με ικανό προσωπικό και σύγχρονα μηχανήματα θέτει νέους φιλόδοξους στόχους.

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ - ΣΙΓΟΥΡΑ ΘΑ ΒΡΟΥΜΕ ΤΗ ΛΥΣΗ

Η ανοιγόμενη σήτα-πόρτα είναι η ποιο οικονομική λύση για τις πόρτες κουζίνας ιδανική και για εξώπορτες και κεντρικές εισόδους. Αποτελείται από ενισχυμένο προφίλ αλουμινίου, γωνιές συνδέσεως αλουμινίου χυτές, μεντεσέδες επαναφοράς και ταμπλά βαρέως τύπου στο κάτω μέρος της πόρτας 12cm.
Ο ταμπλάς της πόρτας μπορεί να γίνει μέχρι 48cm (κατάλληλη και για κατοικίδια ζώα) κατόπιν παραγγελίας.

Το πανί της ανοιγόμενης σήτας-πόρτας διατίθεται σε 3 τύπους: 
• Πανί fiberglass MADE IN USA (ίνες γυαλιού με επικάλυψη πλαστικού P.V.C. & UV) για μεγάλη αντοχή από τον ήλιο (άκαυστο).
• Πανί pet screen MADE IN USA (ανθεκτικό στα κατοικίδια ζώα)
• Πανί αλουμινίου MADE IN USA

Η παραγγελία σας εκτελείτε σε ακριβή μέτρα "χιλιοστού" στο επιθυμητό σας άνοιγμα (αριστερά ή δεξιά) ενώ παρέχετε και δίφυλλη για μεγάλα ανοίγματα.

Διατίθεται σε stock ΛΕΥΚΟ RAL 9016, ΚΑΦΕ RAL 8014 & ΑΒΑΦΟ. Άλλα χρώματα έπειτα από παραγγελίας σας πηγαίνουν στο βαφείο.

Εισάγετε τους χαρακτήρες που βλέπετε στην εικόνα παρακάτω.

Κανένα
Φόρτωση ...