22210 22243

6972 699 533

Κουφωματα πορτες και παραθυρα PVC Kοmmerling

ΚΩΔΙΚΟΣ (SKU): 137

Σε Απόθεμα

Eurofutur Elegance

 

Aρχιτεκτονικές δημιουργίες 
υψηλής αισθητικής

Συνθετικό κούφωμα 
ΕuroFutur

Τα κουφώματα Kömmerling αποτελούν την ασπίδα στο θόρυβο, την απαίτηση στην ποιότητα, την εξοικονόμηση ενέργειας, 
επιβολή στην αισθητική άποψη, την άρνηση στη συντήρηση και το Ναι στην τέλεια λειτουργικότητα. Τα κουφώματα είναι η πλέον ενδεδειγμένη επένδυση για κάθε ακίνητο που ανακαινίζεται, αναπαλαιώνεται ή κατασκευάζεται.


Μια διαχρονική πρόκληση αισθητικής είναι τα συστήματα συνθετικών κουφωμάτων Kömmerling. Το κύρος αυτής της κορυφαίας Γερμανικής εταιρίας σε συνδυασμό με την υψηλή τεχνολογία και το επίπεδο παραγωγής την τοποθετούν στην πρώτη θέση στο χώρο του προφίλ PVC.

 

 

Eurofutur Classic - Σκοτία

 

Ποιότητα στην ιδανική 
της έκφραση

Τα παράθυρα στην ομορφότερη εκδοχή τους

Η ομορφιά όπως είναι άλλωστε γενικά αποδεκτό έχει το πλεονέκτημα να γίνεται αντιληπτή πριν από οτιδήποτε άλλο. Τα συνθετικά κουφώματα με προφίλ της Kömmerling είναι εντυπωσιακά όμορφα και προσδίδουν τόσο στα νεόχτιστα όσο και στα παλιά κτίρια υψηλή αισθητική τελειότητα.


Για την εξασφάλιση της ολικής ποιότητας που χαρακτηρίζει τα συστήματα συνθετικών κουφωμάτων της Kömmerling, πραγματοποιούνται πολλαπλά τεστ αντοχής στις υπερσύγχρονες εργοστασιακές εγκαταστάσεις της εταιρίας στη Γερμανία. Το προφίλ ανταποκρίνεται ιδανικά ακόμη κα στις πιο αντίξοες συνθήκες, με πολύ υψηλό δείκτη ασφάλειας.

 

 

 

 

PSK Tür

 

Tύπου 
"Volkswagen"

Επάλληλες Συρόμενες 
Ανακλινόμενες Πόρτες 
(τύπου Volkswagen)
 


Οι επάλληλες συρόμενες 
ανακλινόμενες πόρτες 
κατασκευάζονται από τα 
προφίλ των συστημάτων 
EuroFutur Elegance 
& Classic και αποτελούν 
ένα ιδανικό συμπλήρωμα 
για τις δοκιμασμένες 
πόρτες βαρέως τύπου 
λόγω του ελάχιστου 
βάρους κατασκευής και 
του λεπτού προφίλ για 
μικρότερα συρόμενα στοιχεία.


Τα συστήματα συνθετικών κουφωμάτων Kömmerling διαθέτουν διπλά λάστιχα, διπλά ευρωπαϊκά κρύσταλλα, Γερμανικούς μηχανισμούς που κλείνουν σε πολλαπλά σημεία, με άψογη λειτουργικότητα. Η Kömmerling δημιουργεί αρχιτεκτονικές προτάσεις πάνω απο συγκρίσεις.

Falttür

 

Φυσούνα

Αναδιπλόμενη μπαλκονόπορτα

Με την κατασκευαστική εξέλιξη των συστημάτων επιτεύχθηκε με αυτό το σχέδιο συρόμενης πόρτας εξαιρετική εκμετάλλευση που προσφέρεται ως μια εναλλακτική λύση διαμόρφωσης και λειτουργικότητας.


Οι πτυσσόμενες/συρόμενες εγκαταστάσεις κατασκευάζονται από τα προφίλ του συστήματος Eurofutur Elegance και Classic.

Μοντέρνα εξαρτήματα φροντίζουν για έναν άνετο χειρισμό. Με το μηχανισμό πτύξης των φύλλων επιτυγχάνεται, αντίθετα με τις γνωστές κατασκευές, η απελευθέρωση σχεδόν ολόκληρης της επιφάνειας ανοίγματος.

 

 

 

 

 

HST Premi Door

 

Πόρτα Bαρέως Τύπου

Αισθητική αρμονία στην πράξη

Η PremiDoor της Kömmerling είναι ένα πραγματικό πρωτοποριακό προϊόν. Η λεπτή της γραμμή και ο διαχρονικός της χαρακτήρας τονίζουν ιδιαίτερα τα τεχνικά της χαρακτηριστικά: Τέλεια θερμομόνωση και ηχομόνωση, και φυσικά, σταθερότητα και στεγανότητα και τέλεια λειτουργικότητα.


Παραλλαγές της σειράς και ασυνήθιστες διαστάσεις με φύλλα έως και 3.0μ πλάτος και 2.5μ ύψος προσφέρουν τις καλύτερες προϋποθέσεις για την προσωπική ξεχωριστή σας αρχιτεκτονική.


Η ευχάριστα αθόρυβη και η ελαφριά κίνηση των συρόμενων στοιχείων 
είναι ένα ακόμη ιδιαίτερο χαρακτηριστικό της Premidoor που 
δημιουργήθηκε στη βάση ενός σύγχρονου συστήματος 
profil 70mm


Ζωή στη " Πράσινη " (φύση) ανεξαρτήτως καιρού 
μία επιθυμία κάθε ιδιοκτήτη κατοικίας.PremiDoor, η 
νέα πόρτα βαρέως τύπου της Kömmerling σας 
δίνει την δυνατότητα να διαμορφώσετε με 
ευελιξία τα πολύ μεγάλα ανοίγματα προς 
τον κήπο, και τη βεράντα διατηρώντας 
τη φωτεινότητα. Οι χώροι κατοικίας 
ανοίγουν προς τον κήπο, οι 
βεράντες γίνονται χώροι 
κατοίκησης.

 
 
 
 
 
 
 
 
 

PremiLine

 

Eπάλληλο συρόμενο

 

Περισσότερος χώρος για τον ήλιο και το φως

Οι πόρτες ανοίγουν η μία πάνω στην άλλη με αποτέλεσμα να καταλαμβάνουν έναν σχετικά μικρό χώρο εκατέρωθεν της τοιχοποιίας.


Έτσι δεν εμποδίζεται η διέλευση, π.χ. προς τον κήπο, από καμία σταθερή υάλινη επιφάνεια.

 

 

 

OmbraPlus

 

Σύστημα πατζουριών


 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Varinova RolaPlus

 

ΡολάΤο νέο πολυλειτουργικό σύστημα Rola Plus «τρία σε ένα» είναι ένα κλιμακωτά επεκτεινόμενο πρόγραμμα κιβωτίων για ρολά με θωράκιση που μπορεί να εξοπλισθεί με περαιτέρω εξαρτήματα και να προσφέρει έτσι την ιδανική ηλιοπροστασία και προστασία από τα έντομα.


Το σύστημα Rola Plus προσαρμόζεται ακριβώς στις εκάστοτε επιθυμίες του αρχιτέκτονα και του ιδιοκτήτη.


Εκμεταλλευτείτε αυτά που προσφέρει μόνο το σύστημα Rola Plus! Το μεγαλύτερο πλεονέκτημα: ακόμα και στο μοντέλο που διαθέτει μόνο τον βασικό εξοπλισμό των γνωστών, λειτουργιών, το Rola Plus προσφέρει την ίδια υψηλή τεχνολογία και εύκολη επεξεργασία όπως ακριβώς και τα κιβώτια ρολών με όλες τις επιπρόσθετες λειτουργίες.


 
 
 
 

Ποιότητα

 

Στην φιλοσοφία της Kömmerling η μεγαλύτερη έμφαση δίνεται στην ποιότητα. Το σύστημα ελέγχου ποιότητας που εφαρμόζεται στην επεξεργασία του PVC και τις χημικές διεργασίες έχει πιστοποιηθεί απο το Βρετανικό Ινστιτούτο Προδιαγραφών και τη Γερμανική Τεχνική Επιθεώρηση.


Αυτή η επάρκεια της Kömmerling στο θέμα της ποιότητας οδήγησε στην δημιουργία ενός επίσημα αναγνωρισμένου εργαστηρίου επιθεώρησης και δοκιμών. Αδιάσειστη απόδειξη σιγουριάς και εμπιστοσύνης αποτελεί η πιστοποίηση του εργαστηρίου αυτού με τις προδιαγραφές ISO45001 και ISO9000 απο τον Γερμανικό Οργανισμό Επικυρώσεων και Δοκιμών.


 
 
 

Εισάγετε τους χαρακτήρες που βλέπετε στην εικόνα παρακάτω.

Κανένα
Φόρτωση ...