22210 22243

6972 699 533

Κουφωματα PVC Kοmmerling

Συνθετικά Κουφώματα KÖMMERLING

Συνθετικά Κουφώματα KÖMMERLING

Τα συνθετικά κουφώματα της KÖMMERLING έχουν ιστορία άνω των 100 χρόνων στην Ευρώπη. Δημιουργήθηκαν με σκοπό την αντικατάσταση των ξύλινων κουφωμάτων, με ένα υλικό πιο οικονομικό και οικολογικό, έτσι ώστε να συμβαδίζουν οι σύγχρονες ανάγκες με την τεχνολογική εξέλιξη

Στην εποχή μας το συνθετικό κούφωμα αποτελεί την καλύτερη επιλογή για σύγχρονα και λειτουργικά σπίτια με σεβασμό στο περιβάλλον και εξοικονόμηση ενέργειας.

Τα ανοιγόμενα, ανακλινόμενα συνθετικά παράθυρα, με προφίλ από τη Γερμανική εταιρία KÖMMERLING, είναι στιβαρά, σύγχρονα κουφώματα, με συντελεστή θερμοπερατότητας Uf=1.3W/m2*k, τον χαμηλότερο της αγοράς. Το προφίλ έχει πέντε θαλάμους για αυξημένες ιδιότητες και φέρει οπλισμό από γαλβανισμένο σίδερο για μεγαλύτερη μηχανική αντοχή.

Συνδυάζοντας ένα άριστο αισθητικά αποτέλεσμα με την αντιδιαρρηκτικότητα και τις υψηλές επιδόσεις, τα συνθετικά κουφώματα αποτελούν την ιδανική επιλογή, για την απόλυτη ισορροπία ανάμεσα σε προσφερόμενες ιδιότητες και το κόστος.

Στα δίφυλλα παράθυρα και μπαλκονόπορτες, έχουμε δύο χειρολαβές για ευκολία στο χειρισμό και καλύτερο αερισμό του χώρου.

Δίδεται επιλογή μεταξύ του κλασικού λευκού και δύο απομιμήσεων ξύλου, δρυς (Golden Oak) και καρυδιά (Nussbaum).

Στα κουφώματα της KÖMMERLING έχουμε 4 μεντεσέδες στο φύλλο για αξιόπιστη λειτουργία σε βάθος χρόνου, περιμετρικό αντιδιαρρηκτικό μηχανισμό και ενεργειακά τζάμια με γέμισμα αέριο Argon στο διάκενο, ενώ παράλληλα ανήκουν στην οικολογική σειρά Greenline.

Επίσης μπορείτε να αναζητήσετε το κατάλληλο Kommerling για εσάς στις κατηγορίες KOMMERLING 70cc και KOMMERLING 88PLUS. 

 

ΓΕΝΙΚΗ ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ ΚΟΥΦΩΜΑΤΩΝ KOMMERLING 70  

Τεχνικά Χαρακτηριστικά

Χαρακτηριστικά

ΓΕΝΙΚΗ ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ ΚΟΥΦΩΜΑΤΩΝ KOMMERLING 88 PLUS :

Χαρακτηριστικά

 

Δεν υπάρχουν προϊόντα Κάτω από αυτήν την Κατηγορία.

 
 
Φόρτωση ...