22210 22243

6972 699 533

Ξύλινα Κουφώματαengineer

Μηχανισμοί για ανοιγοανακλινόμενα υαλοστασίου

DSC_0053DSC_0039Στα κουφώματά μας χρησιμοποιούμε γερμανικούς μηχανισμούς της εταιρείας ROTTO σε χρώμα ασημί.

 

Οι μηχανισμοί σφραγίζουν το κούφωμα περιμετρικά, ενώ το αριστερό φύλλο το τοποθετούμε με μονοκόμματο σύρτη. Σε όλα τα κουφώματα υπάρχει νεροσταλάχτης αλουμινίου, ο οποίος αυξάνει τις τιμές υδατοστεγανότητας και σε συνδυασμό με τα λάστιχα απομονώνουμε το εξωτερικό περιβάλλον.

 

Μηχανισμοί πατζουριών

DSC_0047DSC_0046Στο παντζούρι τοποθετούμε ρυθμιζόμενο μάσκουλο ανεξαρτήτου λαμπά ή γαλλικά μπρούτζινα κατά επιλογή του πελάτη.

 

Παντζουρόβεργα με κλείστρο κουφωτό όπου έχει την δυνατότητα να κλειδώνει.

 

 

 

 

 

 

 

 

Στις φωτογραφίες που ακολουθούν μπορείτε να δείτε ένα μικρό μόνο δείγμα από τα πόμολα που διαθέτει η εταιρεία μας. Τα πόμολα είναι της εταιρείας HOPE διεθνώς πιστοποιημένα.


Ξύλινα Κουφώματα

 window_resizedΤα παράθυρα  συνδυάζουν την άριστη ποιότητα με την τέλεια εμφάνιση και την άψογη αισθητική. Είναι ετοιμοπαράδοτα ή κατόπιν παραγγελίας στις διαστάσεις που επιθυμεί ο πελάτης. Παραδίδονται άβαφα ή βαμμένα με ειδικές υδατοδιαλυτές βαφές με μεγάλη αντοχή στον χρόνο και σε δύσκολες εξωτερικές συνθήκες (υγρασία, βροχή κλπ) και σε υλικά όπως Σουηδικό, Pits pine, Δρυς και Μεράντι. Υπάρχει η δυνατότητα κατασκευής και καμπυλωτών παραθύρων κατόπιν παραγγελίας.

Διαθέτουμε μεγάλη γκάμα ετοιμοπαράδοτων παραθύρων καθώς και φεγγιτών κατόπιν παραγγελίας. Το υπερσύγχρονο εργαστάσιό μας έχει την δυνατότητα να κατασκευάσει οποιαδήποτε παράθυρο επιθυμεί ο πελάτης.

Κουφώματα στρογγυλά, τοξωτά και ειδικές παραγγελίες κατασκευασμένα από άριστης ποιότητας υλικά σε ασυναγώνιστες τιμές.

 

 

 

Κυκλος ηλεκτροστατικης βαφης

paintingΤα κουφώµατα της εταιρείας µας βάφονται στις υπερσύγρονες ροµποτικές   εγκαταστάσεις µας. Η εταιρεία µας χρησιµοποεί πιστοποιηµένα υδατοδιάλυτα βερνίκια της εταιρείας Siekkens, µε µεγάλη αντοχή στις κλιµατολογικές συνθήκες του µεσογειακού κλίµατος. O κύκλος βαφής που ακολουθεί η εταιρεία είναι η αρτιότερη µέθοδος βαφής εξωτερικών κουφώµατων.

1. Τρίψιμο από έμπειρους τεχνίτες 
2. Εµποτισµός µε το προϊόν WV 885 (διαφανές υλικό) το οποίο είναι απαραίτητο για την προστασία του ξύλου από µύκητες. Η ποιότητα του ξύλου αναβαθµίζεται, καθώς θωρακίζουµε το κούφωµα ενάντια σε περιβαλλοντικούς παράγοντες, µειώνοντας το χρόνο φθοράς. 
3. Εµποτισµός έγχρωµος όπου δίνουµε χρωµατισµό στο κούφωµα.  Εχει επιπροσθέτως και µυκητοκτόνα δράση, ενώ βοηθά να ‘δέσει’ το τελικό βερνίκι ή λάκα, πάνω στην επιφάνεια του ξύλου. 
4. Σε ταμπλάδες μέσα και έξω όπως και στα δύσκολα σημεία π.χ ενώσεις μόρσων και σόκορα, τοποθετούμε ειδική σιλικόνη πριν την τελική βαφή ώστε να μονωθεί 100% το κούφωμα ενώ με την τελική βαφή εξαφανίζεται η παρουσία του συγκεκριμένου υλικού. 
5. Εµποτισµός µε το προϊόν WM 665.Είναι σαν ‘ζελέ’ αραιωµένο και καλύπτει όλες τις επιφάνειες και τους πόρους του ξύλου. 
6. Νέα διαδικασία τριψίματος. 
7. Τελική βαφή. Αν πρόκειται για βερνίκι, χρησιµοποιούµε το προϊόν  WF950 και αν πρόκειται για λάκα, το WF380. Και τα δύο είναι εξαιρετικά παχύρρευστα και έχουν τέλεια καλυπτικότητα.

Βαφές AIR MIX που λειτουργούν με πίεση αέρα 90 – 100 bar 0,28 – 0,33 μm με πάχος υγρής βαφής τουλάχιστον 250 – 300 μm

ΧΡΗΣΗ ΕΜΠΟΤΙΣΜΟΥ

Ο εμποτισμός γίνεται στην γραμμή παραγωγής μας στο FLOW COATING  και στο στέγνωμα στο DRY TUNNEL όπου σε συνδυασμό με τις υπεριώδεις ακτίνες INFRARED εμβολίζουν το κούφωμα και μεταφέρουν την βαφή προς την καρδιά του κουφώματος. 

fisouna_photoΤα πτυσσόμενα παράθυρα και μπαλκονόπορτες (φυσούνες) προσφέρουν μοναδική λύση για χώρους με μεγάλα ανοίγματα.

fisouna

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Δεν υπάρχουν προϊόντα Κάτω από αυτήν την Κατηγορία.

 
 
Φόρτωση ...