22210 22243

6972 699 533

Σχετικά με την εταιρεία μας

Εταιρικό προφίλ

Σχεδιάζουμε και παράγουμε για σας πόρτες εσωτερικές και θωρακισμένες μοναδικής τεχνολογίας και απαράμιλλης αισθητικής.

Από το 1975 η Εταιρεία KORONIS δραστηριοποιούμαστε στο χώρο του επίπλου κουζίνας, Συστήματα Αλουμινίου, ντουλάπας, υπνοδωματίου, και επίπλου γενικός και πιστεύουμε ότι αποκτήσαμε την εμπειρία που χρειάζεται για να σας εξυπηρετούμε με τον καλύτερο τρόπο. Η εμπειρία μας είναι το κλειδί της επιτυχημένης επιλογή σας σε κάθε επαγγελματική σας ανάγκη και θα θέλαμε η εμπιστοσύνη που δείχνεται στην εταιρεία μας να είναι το « λιθαράκι » στην δική σας επιτυχία.

Η ευελιξία, η υπευθυνότητα, η αξιοπιστία και η εξυπηρέτηση είναι οι αρχές που προσπαθούμε να χαρακτηρίσουν την εταιρεία μας. Η συνεργασία μας με τους συγκεκριμένους ιταλικούς οίκους υπερέχει του ανταγωνισμού προσφέροντας στη αγορά ποιοτικά έπιπλα στις καλύτερες τιμές.

Η Εταιρεία KORONIS ιδρύθηκε για να δώσει λύσεις στους επαγγελματίες (κατασκευαστές, αρχιτέκτονες, μηχανικούς, διακοσμητές) στα έπιπλα κουζίνας, ντουλάπες και πόρτες. Μελετώντας τις ανάγκες της αγοράς δημιούργησε έξυπνες, οικονομικές λύσεις για να καλύψει τις ανάγκες της σύγχρονης κατασκευής. Η τεχνολογία Το μυστικό πίσω από την εξαιρετική ποιότητα των προϊόντων μας είναι η σύγχρονη, αυτοματοποιημένη γραμμή παραγωγής , καθώς και η υψηλή εξειδίκευση του εργατικού δυναμικού.

Η γραμμή παραγωγής αποτελείται από υπερσύγχρονο εξοπλισμό , για την παραγωγή θυρών και πλαισίων θυρών. Η ανάπτυξη της εταιρείας σημαίνει επίσης συνεχείς επενδύσεις σε σύγχρονες αίθουσες παραγωγής που πληρούν τις πιο αυστηρές απαιτήσεις της βιομηχανικής ασφάλειας και πυροπροστασίας. Η υψηλή ποιότητα των προϊόντων μας μπορεί επίσης να αποδοθεί στα υλικά και εξαρτήματα που χρησιμοποιούνται.

Κατά τη διαδικασία παραγωγής χρησιμοποιείται μόνο ξύλο υψηλής ποιότητας, ενώ αγοράζουμε το σύνολο των υλικών από προμηθευτές παγκόσμιου κύρους. Porta & Περιβάλλον Η χρήση της σύγχρονης τεχνολογίας, προϋποθέτει επίσης την ανησυχία για το φυσικό περιβάλλον. Κατά τη διαδικασία κατασκευής χρησιμοποιούμε αποκλειστικά υλικά που είναι φιλικά προς το περιβάλλον, και η καύση των φυτικών προϊόντων για τα απόβλητα χρησιμοποιείται από την εταιρεία στο σύνολό της για θερμαντικές της ανάγκες.

Χρόνο με το χρόνο έχουμε τη μείωση των εκπομπών επιβλαβών ουσιών, με στόχο την πλήρη εξάλειψή τους.

Η υψηλή ποιότητα της διαχείρισης έχει επιβεβαιωθεί από τα εργοστάσιά μας από την απονομή του Πιστοποιητικού ISO 9001. Η εταιρία KORONIS έχει λάβει πιστοποιητικά και τεχνικές εγκρίσεις από διαπιστευμένα ινστιτούτα ερευνών, οι οποίες καθιστούν δυνατή τη χρήση των θυρών που κατασκευάζονται σύμφωνα με τους οικοδομικούς κανονισμούς.

Εργοστάσιο-Εκθεση,Βαλσαμα 4 Χαλκκιδα. Τηλ.  - 22210-22243   FAX: 2221022243  KIN. 6972699533

 

Πώληση Χονδρική Λιανική.

Ευχαριστούμε για το χρόνο που αφιερώσατε και είμαστε στην διάθεση σας για οποιαδήποτε διευκρίνιση.

Υπέυθυνος:Κορώνης Θέμιστοκλης

Τηλέφωνο Επικοινωνίας:22210-22243 6972699533

www.koronis.com.gr

www.χονδρικη.gr

www.τζαμια-ταπετσαριες.gr

email: koronis1970@gmail.com

 

Σχόλια

*****

ΠΟΛΥ ΚΑΛΗ ΔΟΥΛΕΙΑ ΜΠΡΑΒΟ ΤΟΥΣ

*****

dna moczowa objawy dieta na dne moczanowa http://seeknet.pl/ dieta za podagra objawy podagry

*****

απλος επαγγελματιες!!!!

*****

Τελεια δουλεια!!!συνεπεια και επαγγελματισμος!!μπραβο

*****

excelet,super calitate

*****

ΤΕΛΕΙΑ ΣΥΒΕΡΓΑΣΙΑ ΚΑΙ ΔΟΥΛΕΙΑ.
ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ

*****

Η ΚΑΛΥΤΕΡΗ

****

the best

Φόρτωση ...