22210 22243

6972 699 533

ΣΗΤΑ PLISSE

ΚΩΔΙΚΟΣ (SKU): 137774

Σε Απόθεμα

Η εταιρία koronis shop αποτελεί μια από τις πλέον αξιόλογες και πρωτοπόρες επιχειρήσεις στο χώρο της εισαγωγής, εμπορίας και κατασκευής συστημάτων εντομοπροστασίας - σήτας. Βασισμένη στην εικοσαετή και πλέον εμπειρίας  σε συνδυασμό με την άρτια οργάνωση και τον δυναμισμό που τον διακρίνει μέχρι και σήμερα, είναι μια ευέλικτη μονάδα που δραστηριοποιείτε τόσο στην Ελληνική αγορά όσα και σε χώρες του εξωτερικού όπως η Κύπρος, οι Αραβικές χώρες και τα Βαλκάνια.

Η εταιρία  koronis shop  ανταποκρίνεται άμεσα στις απαιτήσεις των πελατών της και προτείνει άμεσες, αποτελεσματικές και οικονομικές λύσεις στα συστήματα σήτας.

Η  εταιρία  koronis shop  έχοντας σαν αρχή την ικανοποίηση των πελατών της διαθέτει περισσότερα από 40 συστήματα σήτας που με ικανό προσωπικό και σύγχρονα μηχανήματα θέτει νέους φιλόδοξους στόχους.

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ - ΣΙΓΟΥΡΑ ΘΑ ΒΡΟΥΜΕ ΤΗ ΛΥΣΗ

Η σήτα PLISSE  είναι ένα σύστημα οριζοντίου κινήσεως με σταθερό σημείο από την αριστερή ή από την δεξιά πλευρά την χρησιμοποιούμε κυρίως σε πόρτες και παράθυρα με μεγάλα ανοίγματα και λόγω των μικρών διαστάσεων των προφίλ τους τοποθετείτε άριστα και εύκολα ακόμη και στις παλιές ξύλινες μπαλκονόπορτες που έχουν μικρό κενό μεταξύ τζαμιού και παντζουριού το χρώμα του πανιού είναι μαύρο που εξασφαλίζει πλήρη ορατότητα και σκίαση για την άριστη εκροή των υδάτων στο κάτω οδηγό υπάρχουν νεροχύτες 3 σημείων .

Η παραγγελία σας εκτελείτε σε ακριβή μέτρα "χιλιοστού" διατίθεται σε stock ΛΕΥΚΟ RAL 9016, ΚΑΦΕ RAL 8014 & ΑΒΑΦΟ. Άλλα χρώματα έπειτα από παραγγελίας σας πηγαίνουν στο βαφείο.

Μέγιστο πλάτος μονοκόμματης-μονόφυλλης έως 2,20 μέτρα και ύψος έως 2,40 μέτρα.

Εισάγετε τους χαρακτήρες που βλέπετε στην εικόνα παρακάτω.

Κανένα
Φόρτωση ...