22210 22243

6972 699 533

ΣΗΤΑ ΖΕΛΑΤΙΝΑ CRYSTAL

ΚΩΔΙΚΟΣ (SKU): 1342210

Σε Απόθεμα

Η εταιρία koronis shop αποτελεί μια από τις πλέον αξιόλογες και πρωτοπόρες επιχειρήσεις στο χώρο της εισαγωγής, εμπορίας και κατασκευής συστημάτων εντομοπροστασίας - σήτας. Βασισμένη στην εικοσαετή και πλέον εμπειρίας  σε συνδυασμό με την άρτια οργάνωση και τον δυναμισμό που τον διακρίνει μέχρι και σήμερα, είναι μια ευέλικτη μονάδα που δραστηριοποιείτε τόσο στην Ελληνική αγορά όσα και σε χώρες του εξωτερικού όπως η Κύπρος, οι Αραβικές χώρες και τα Βαλκάνια.

Η εταιρία  koronis shop  ανταποκρίνεται άμεσα στις απαιτήσεις των πελατών της και προτείνει άμεσες, αποτελεσματικές και οικονομικές λύσεις στα συστήματα σήτας.

Η  εταιρία  koronis shop  έχοντας σαν αρχή την ικανοποίηση των πελατών της διαθέτει περισσότερα από 40 συστήματα σήτας που με ικανό προσωπικό και σύγχρονα μηχανήματα θέτει νέους φιλόδοξους στόχους.

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ - ΣΙΓΟΥΡΑ ΘΑ ΒΡΟΥΜΕ ΤΗ ΛΥΣΗ

To προϊόν αυτό λειτουργεί με βάση την φιλοσοφία της ηλεκτροκίνητης σήτας με τη διαφορά αντί για πανί σήτας τοποθετείτε διάφανη ζελατίνα CRYSTAL με εδική επεξεργασία σκλήρυνσης όπου η ζελατίνα δεν κιτρινίζει, δεν τσαλακώνετε αλλά ούτε βγαίνει από τους αντιανεμικούς οδηγούς διότι στερεώνετε μέσα στον οδηγό με φερμουάρ (ZIP) για σταθερότητα και μεγάλη αντοχή στις μεγάλες διαστάσεις και στους δυνατούς αέρηδες, ο χειρισμός του είναι με μανιβέλα ή ηλεκτροκίνητη με μοτέρ.
Είναι το ιδανικότερο σύστημα για καφετέριες και χώρους εστίασης (εστιατόρια), που θέλουν να οριοθετήσουν χώρους για καπνίζοντες και μη καπνίζοντες. Άλλη λύση είναι η αναγκαία προστασία στις βεράντες από τις κακές καιρικές συνθήκες τους χειμερινούς μήνες καθώς δεν περιορίζει την ορατότητα και είναι πολύ εύκολο να κλείσει για να αεριστεί ο χώρος.
Μέγιστο πλάτος μονοκόμματο 4 μέτρα και ύψος έως 3 μέτρα.
Η παραγγελία σας εκτελείτε σε ακριβή μέτρα "χιλιοστού" διατίθεται σε stock ΛΕΥΚΟ RAL 9016, ΚΑΦΕ RAL 8014 & ΑΒΑΦΟ. Άλλα χρώματα έπειτα από παραγγελίας σας πηγαίνουν στο βαφείο.

Εισάγετε τους χαρακτήρες που βλέπετε στην εικόνα παρακάτω.

Κανένα
Φόρτωση ...