22210 22243

6972 699 533

ΣΥΤΕΣ ΚΑΘΕΤΗΣ ΚΙΝΗΣΗΣ ΓΙΑ ΠΑΡΑΘΥΡΑ ΚΑΙ ΠΟΡΤΕΣ

ΚΩΔΙΚΟΣ (SKU): 135555

Σε Απόθεμα

Η εταιρία koronis shop αποτελεί μια από τις πλέον αξιόλογες και πρωτοπόρες επιχειρήσεις στο χώρο της εισαγωγής, εμπορίας και κατασκευής συστημάτων εντομοπροστασίας - σήτας. Βασισμένη στην εικοσαετή και πλέον εμπειρίας  σε συνδυασμό με την άρτια οργάνωση και τον δυναμισμό που τον διακρίνει μέχρι και σήμερα, είναι μια ευέλικτη μονάδα που δραστηριοποιείτε τόσο στην Ελληνική αγορά όσα και σε χώρες του εξωτερικού όπως η Κύπρος, οι Αραβικές χώρες και τα Βαλκάνια.

Η εταιρία  koronis shop  ανταποκρίνεται άμεσα στις απαιτήσεις των πελατών της και προτείνει άμεσες, αποτελεσματικές και οικονομικές λύσεις στα συστήματα σήτας.

Η  εταιρία  koronis shop  έχοντας σαν αρχή την ικανοποίηση των πελατών της διαθέτει περισσότερα από 40 συστήματα σήτας που με ικανό προσωπικό και σύγχρονα μηχανήματα θέτει νέους φιλόδοξους στόχους.

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ - ΣΙΓΟΥΡΑ ΘΑ ΒΡΟΥΜΕ ΤΗ ΛΥΣΗ

 

Η σήτα κάθετης κίνησης είναι κατάλληλη και οικονομική λύση για πόρτες και παράθυρα (το κουτί της είναι 40cm). Λειτουργεί χειροκίνητα με ελατήριο. (Made in Germany)
Αποτελείται από προφίλ αλουμινίου και πανί fiberglass-stif (ίνες γυαλιού με κάλυψη πλαστικού PVC & UB για μεγάλη αντοχή από τον ήλιο άκαυστη. (Made in U.S.A.)

 

Διατίθεται σε STOCK ΛΕΥΚΟ RAL 9016 - ΚΑΦΕ RAL 8014 - ΜΠΛΕ RAL 5010 - ΠΡΑΣΙΝΟ RAL 6005 - ΑΒΑΦΟ.
Άλλα χρώματα έπειτα από παραγγελία σας σε βαφείο.

 

Επίσης με μια πολύ μικρή επιβάρυνση στην 40αρα σήτα τοποθετήτε φρένο (επιβράδυνσης) για την ομαλή λειτουργία του πάνω κάτω. Επίσης και με προφίλ γωνία σε περίπτωση ξύλινων κουφωμάτων για το πείρο της παντζορέργας.

 

Εισάγετε τους χαρακτήρες που βλέπετε στην εικόνα παρακάτω.

Κανένα
Φόρτωση ...