22210 22243

6972 699 533

ΣΥΤΕΣ ΟΡΙΖΙΝΤΙΑΣ ΚΙΝΗΣΗΣ ΓΙΑ ΠΑΡΑΘΥΡΑ ΚΑΙ ΠΟΡΤΕΣ

ΚΩΔΙΚΟΣ (SKU): 1374

Σε Απόθεμα

Η εταιρία koronis shop αποτελεί μια από τις πλέον αξιόλογες και πρωτοπόρες επιχειρήσεις στο χώρο της εισαγωγής, εμπορίας και κατασκευής συστημάτων εντομοπροστασίας - σήτας. Βασισμένη στην εικοσαετή και πλέον εμπειρίας  σε συνδυασμό με την άρτια οργάνωση και τον δυναμισμό που τον διακρίνει μέχρι και σήμερα, είναι μια ευέλικτη μονάδα που δραστηριοποιείτε τόσο στην Ελληνική αγορά όσα και σε χώρες του εξωτερικού όπως η Κύπρος, οι Αραβικές χώρες και τα Βαλκάνια.

Η εταιρία  koronis shop  ανταποκρίνεται άμεσα στις απαιτήσεις των πελατών της και προτείνει άμεσες, αποτελεσματικές και οικονομικές λύσεις στα συστήματα σήτας.

Η  εταιρία  koronis shop  έχοντας σαν αρχή την ικανοποίηση των πελατών της διαθέτει περισσότερα από 40 συστήματα σήτας που με ικανό προσωπικό και σύγχρονα μηχανήματα θέτει νέους φιλόδοξους στόχους.

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ - ΣΙΓΟΥΡΑ ΘΑ ΒΡΟΥΜΕ ΤΗ ΛΥΣΗ

 

Η σήτα οριζοντίου κίνησης χρησιμοποιείτε σε όλα τα ανοίγματα κουφωμάτων. Αλλά κυρίως σε μπαλκονόπορτες . Λειτουργεί χειροκίνητα με ελατήριο και μπορεί να τοποθετηθεί και από αριστερά και από δεξιά ο δε κάτω οδηγός μπορούμε να τον ανασηκώσουμε για να καθαριστεί το δάπεδο (τους χειμερινούς μήνες μπορούμε να έχουμε τον κάτω οδηγό μόνιμα ανασηκωμένο) το ύψος του κάτω οδηγού είναι 2,2 cm. Αποτελείται από προφίλ αλουμινίου και πανί fiberglass-stif MADE IN USA (ίνες γυαλιού με επικάλυψη πλαστικού P.V.C. & UV) για μεγάλη αντοχή από τον ήλιο (άκαυστο). Επίσης σε μεγάλα ανοίγματα μπορεί να γίνει και δίφυλλη.

Διατίθεται σε stock ΛΕΥΚΟ RAL 9016, ΚΑΦΕ RAL 8014, ΜΠΛΕ RAL 5010, ΠΡΑΣΙΝΟ RAL 6005-6009 και ΑΒΑΦΟ. Άλλα χρώματα έπειτα από παραγγελία σας πηγαίνουν στο βαφείο. 

Εισάγετε τους χαρακτήρες που βλέπετε στην εικόνα παρακάτω.

Κανένα
Φόρτωση ...