22210 22243

6972 699 533

ΣΙΤΑ VENICE PLISSE

ΚΩΔΙΚΟΣ (SKU): 134221

Σε Απόθεμα

Η εταιρία koronis shop αποτελεί μια από τις πλέον αξιόλογες και πρωτοπόρες επιχειρήσεις στο χώρο της εισαγωγής, εμπορίας και κατασκευής συστημάτων εντομοπροστασίας - σήτας. Βασισμένη στην εικοσαετή και πλέον εμπειρίας  σε συνδυασμό με την άρτια οργάνωση και τον δυναμισμό που τον διακρίνει μέχρι και σήμερα, είναι μια ευέλικτη μονάδα που δραστηριοποιείτε τόσο στην Ελληνική αγορά όσα και σε χώρες του εξωτερικού όπως η Κύπρος, οι Αραβικές χώρες και τα Βαλκάνια.

Η εταιρία  koronis shop  ανταποκρίνεται άμεσα στις απαιτήσεις των πελατών της και προτείνει άμεσες, αποτελεσματικές και οικονομικές λύσεις στα συστήματα σήτας.

Η  εταιρία  koronis shop  έχοντας σαν αρχή την ικανοποίηση των πελατών της διαθέτει περισσότερα από 40 συστήματα σήτας που με ικανό προσωπικό και σύγχρονα μηχανήματα θέτει νέους φιλόδοξους στόχους.

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ - ΣΙΓΟΥΡΑ ΘΑ ΒΡΟΥΜΕ ΤΗ ΛΥΣΗ

Η σήτα VENICE PLISSE  είναι ένα σύστημα οριζοντίου κίνησης με ερπύστρια, χρησιμοποιείτε σε μπαλκονόπορτες και παράθυρα ,η ιδανικότερη λύση είναι η απουσία του κάτω οδηγού. Μπορεί να κατασκευαστεί σε μεγάλες διαστάσεις με παρασυρόμενα φύλλα, η ευκολία στην χρήση της μας δίνει την δυνατότητα να σταματήσει η σήτα σε οποιοδήποτε άνοιγμα χωρίς να επιστρέφει αυτόματα στην αρχική της θέση. 
Μεγάλο πλεονέκτημα της PLISSHE VENICE με ερπύστρια είναι η εύκολη τοποθέτηση της η δε αφαίρεση της πάνω από το κούφωμα είναι το ίδιο εύκολη και από ανειδίκευτους για καθαρισμό του δαπέδου ή αποθήκευση για τον χειμώνα.
Μέγιστο πλάτος μονόφυλλης 1,80μέτρα και ύψος έως 2,58μέτρα.
Δυνατότητα κατασκευής έως 4 φύλλα και κάλυψη ανοίγματος έως 6 μέτρα.

Η παραγγελία σας εκτελείτε σε ακριβή μέτρα "χιλιοστού" διατίθεται σε stock ΛΕΥΚΟ RAL 9016, ΚΑΦΕ RAL 8014 & ΑΒΑΦΟ. Άλλα χρώματα έπειτα από παραγγελίας σας πηγαίνουν στο βαφείο.

Εισάγετε τους χαρακτήρες που βλέπετε στην εικόνα παρακάτω.

Κανένα
Φόρτωση ...